Ivana Anđić Lični razvoj - Ivana Anđić

Lični razvoj

Lični razvoj i napredak

Lični razvoj i napredak

Kao lajf kouč ili životni trener posvećena sam razvoju i sreći ljudi. Praktikujući koučing, kroz razgovore, moja uloga je da vam omogućim da dođete do moćne i sveobuhvatne promene i boljitka u svakom segment života koristeći koučing usresređen na rešenje.

Životni koučing je program kreiran za pojedinca, holistički posmatrajući celokupni životni uspeh i napredak. Kouč asistira klijentu da svaki cilj na kojem želi da radi razvije u projekat a zatim mu daje podršku u realizaciji i praćenju razvoja. Kouč vas podržava i vodi kroz proces akcije na kreativan, zanimljiv i jednostavan način podižući vam svest, ohrabrujući vas i podržavajući da preuzmete odgovornost i neophodnu akciju za promene koje želite da unesete u svoj život.

U zavisnosti od cilja klijenta koučing se praktikuje kroz tri, pet ili više sesija koje traju po 45 minuta, a rade se jednom nedeljno, lično ili putem telefona ili skajpa.

Radionice Heal Your Life programa po filozofiji Lujze Hej su namenjene svima koji žele da poboljšaju, izleče svoj život i krenu dalje putem pozitivnih promena.

Radionice vodim svakog meseca u Beogradu, a svakoj radionici prethodi predavanje na određenu temu gde se možete bliže upoznati sa programom svake radionice.