Ivana Anđić Ivana Anđić - Ivana Anđić

Ivana Anđić

Ivana Anđić

Moje ime je Ivana Anđić i licencirani sam life i biznis kouč i trener Heal Your Life programa grupnih radionica Lujze Hej: Promenite misli – Izlečite život.

O meni

J

 edino što predstavlja veću radost od one koju osećamo zbog zadovoljstva svojim životom je kada imamo dar da i drugima možemo da omogućimo da postave i ostvare svoje ciljeve koji će ih učiniti radosnima. Ja sam to iskusila i mene to osećanje ispunjava svakodnevno.

Moje ime je Ivana Anđić i licencirani sam life i biznis kouč i trener Heal Your Life programa grupnih radionica Lujze Hej: Promenite misli – Izlečite život. Kroz svoju profesionalnu karijeru, kao osnivač i vlasnik izdavačke kuće, često sam se pitala kao postići vrhunske rezultate u poslu a ne izgubiti sebe u ostalim životnim poljima, koja su podjednako važna za kvalitet i lepotu života. Zahvaljujući izuzetnoj poslovnoj dinamici okrenula sam se ličnom razvoju u kojem sam veliku podršku pronašla upravo u koučingu usresređenom na rešenja i filozofiji koju nudi Lujza Hej, koju širom sveta nazivaju Kraljicom afrimacije, ženom koja je postigla život kakav većina nas želi da živi i privatnoi profesionalno. Zahvaljujući njenom radu i radionicama koje se održavaju širom sveta, milioni ljudi su u zrelim godinama iznova izgradili fantastične živote. Ona je dokaz da loša startna životna pozicija ne mora nužno da rezultira i lošim životom.

Kada nisu na pravi način izbalansirani, visoke ambicije, konstantan napor i želja za usavršavanjem dovode do velikog stresa. Kao i mnogima drugima, ovo se dešavalo i meni dok nisam angažovala vrhunskog ekonomistu Dušana Pavlovića, koji mi je omogućio razvijem holistički pogled na život i biznis. Zahvaljujući tome shvatila sam da zapravo nema kvalitetnog biznisa bez kvaliteta osobe koja se njime bavi. Ne možemo da budemo ni dobar kolega, ni roditelj, ni supružnik ako nismo kvalitetni kao osoba. Znači, jedino što možemo je da se usmerimo na lični rad i usavršavanje. 

Da bih svoja saznanja i recept za srećan život mogla na efektan način da podelim i sa drugima, završila sam Erickson College International, gde sam stekla licencu za rad kao life&business coach. Od tada se bavim individualnim i biznis koučingom i na raznim nivoima pomažem u postavljanju i dostizanju ciljeva.

Paralelno sam počela da proučavam koncept Heal Your Life Lujze Hej. Uvidevši da je ova oblast doprinela poboljšanju svih aspekata života, odlučila sam to saznanje da podelim sa drugim ljudima i postanem sertifikovani trener – od 2014. godine svakog meseca u Beogradu vodim radionice Promenite misli – Izlečite život, po licenci HYL.

Utisci

Predavanje Ivane Anđić o Ljubavi i vezama je veoma ohrabrujuće i motivišuće. Osetila sam da se problemi mogu rešiti i da pomoću filozofije pozitivnog razmišljanja mogu da funkicionišem u najboljem skladu sa okolinom.

Danijela Mitrović, Farmaceut

Iako sam veoma mlada prošla sam kroz radionicu Promenite Misli – Izlečite Život i potpuno promenila svoj pogled na svet. Drago mi je što sam na vreme uvidela koliko vredim i da uspeh i rezultati zavise od moje posvećenosti, zahvaljujući radionici Ivane Anđić.

Jelena Rađenović, Student

Za mene je ovo savršena radionica koju itekako nameravam da iskoristim i primenim u svom životu. Jako sam zahvalna Ivaninoj radionici Ljubav i veze jer me je podstakla i motivisala na novi način života i pozitivan pogled na svet i ljubav.

Marijana Zdravković, Bankar

Ivana Anđić

Lični razvoj – Razvoj karijere

Kontaktirajte me