Ivana Anđić Reci Da PROSPERITETU I BOGATSTVU - Ivana Anđić
Sep
2020
3
Reci da prosperitetu i bogatstvu

Reci Da PROSPERITETU I BOGATSTVU

Mesečna radionica „Reci Da PROSPERITETU.“  – 4 nedeljne radionice po 3 sata

1. radionica „Reci Da PROSPERITETU.“    

VREME: Subota 11-14h

Lokacija: Online

Da li se osećate OK sa tim da je u redu da se ima dosta novca, da se bude bogat? Verujete li da ga ima dovoljno? Da li je novac vaš prijatelj ili neprijatelj? Verujete li da je vaše pravo da budete bogati i da zaslužujete uspeh?
Znajte da vaša verovanja kakva god da su, mogu biti promenjena u samo mesec dana kao i vaše životne prilike.
Da li mislite da je sve tako skupo i da ne možete platiti sve račune, da nikako ne možete uštedeti dovoljno novca da se opustite.
Možda je tako vaša porodica mislila o novcu, a zatim i vi, ali znajte da je to samo staro ograničavajuće mišljenje.. A misli mogu da se menjaju.
ODGOVOR LEŽI U SVESTI I UVERENJIMA O NOVCU
Kako mi prosperitet i bogatstvo nisu dati, mogu reći da su bili moj glavni pokretač ka ličnom usavršavanju, i to je razlog da ciklus Reci Da Životu uvek simbolično kreće sa nekada moje polazne tačke, mesečnom radionicom Reci Da PROSPERITETU I BOGATSTVU.
Pravo bogatstvo je svakako ljubav i svi mi sigurno želimo bogatstvo u ljubavi, radost i obilje vremena.
Međutim, u redu je biti i finansijski bogat.
Ipak, mnogi se osećaju kao da nikada nemaju dovoljno novca iako postoji dovoljno novca na planeti da svako od nas normalnno živi.
I u stvari, ko određuje plate? Pa zašto onda Bil Gejts i Opra Vinfri imaju milijarde, neki drugi imaju milione, a neki kad kad nemaju ni za kiriju.
Prosperitet podrazumeva kvalitet života, kao i bilo koju količinu novca koju posedujemo.
Prosperitet se ne definiše samo novcem, on obuhvata vreme, ljubav, uspeh, radost, udobnost, lepotu i mudrost.
Po meni pravo bogatstvo počinje tek onda kada steknemo unutrašnji MIR. Bitno je i da steknete slobodu da radite ono što želite, kada želite.
Bogatstvo i siromaštvo su samo spoljne manifestacije naše podsvesti.

Reci da PROSPERITETU I BOGATSTVU je radionica kroz koju učimo da kreiramo PROSPERITET na svim poljima našeg života, jer, samo izbalansiran život može da bude uspešan život.
Kroz četiri radionice, u mesec dana naučićete kako da dozvolite sebi da budete i živite u blagostanju, da u svom Životu imate sve ono što ste oduvek želeli, kako da mudro trošite novac, kako da vaša zarada konstantno raste, uvek budete finansijski stabilni i imate uvek dovoljno novca, vremena, ljubavi i budete u miru i sreći.

Program je kreiran tako da učeći tehnike i alate kroz radionice a primenjujući ih svako može da uspostavi harmoniju u svim segmentima života. Prosperitet kao prirodno stanje svakog čoveka. Odnosi. Uspeh. Zdravo, lepo i vitalno telo. Predavanja i radionice se mogu pohađati i individualno, svaka za sebe.

Na programu Reci Da životu otkrićete tehnike koje su pomogle mnogim ljudima da pomere svoje granice i oslobode i žive svoj pravi prirodni potencijal. Program vodi sertifikovani trener HYL i lajf i biznis kouč Ivana Anđić.

Radionica Reci Da PROSPERITETU I BOGATSTVU je mesečna radionica. 4 trosatne nedeljne radionice u mesec dana.

Cena 1. radionice je 35 eura (samo 1. može da se pohađa indvidualno) a mesečne 120 eura.

PRIJAVA NA RADIONICU

Leave a Reply