Ivana Anđić Life Coach Pres - Ivana Anđić Life Coach

Pres

Članci iz novina

Magazin IN TV PINK

Gostovanje Ivane Anđić – 24. Septembar 2016

trenertizer

I ove subote u emisiji Magazin IN, voditeljke Sanje Marinković, bavićemo se aktuelnim temamam iz naše svakodnevnice. Mnogo kažu da se danas sve ćešće može čiti da je uspeh jedino moguć ako neko “gazi sve pred sobom”. Gosti u studiju objašnjavaju kroz šta su sve oni morali da prođu da bi ostvarili svoje ciljeve, a mi ćemo u našem “Kutku za rešavanje životnih dilema” dati odgovore na pitanje kako se prepreke na putu do uspeha mogu savladati i bez negativnih misli, teških reči i ružnih dela, i kako da zakoračamo pobedničkim stazama s osmehom na licu, sigurni da ćemo tako i stići do cilja.

Pogledajte najavu

 
 

 


 

150 Minuta TV PRVA

Gostovanje Ivane Anđić – 22 Juli 2016

Coaching je u svetu već godinama nezaobilazan kod svih onih koji drže do sebe, koji rade na sopstvenom razvoju u nameri da poboljšaju kvalitet svog života i učine ga srećnijim. U poslednje vreme coaching je i na našim prostorima  sve prisutniji i sve je više ljudi koji su zahvaljujući coachingu precizno odredili, a potom i ostvarili ciljeve za koje su ranije mislili da su im nedostižni. Ipak, i dalje nije malo i onih koji ne znaju tačno šta je svrha coachinga. Čime se life i bussines coach zapravo bavi, na koji način predavanja i radionice menjaju vaš život na bolje, šta su afirmacije i kako one deluju… Na ova i još neka pitanja i dileme odgovorili smo nedavno na TV Prva u emisiji 150 minuta kod Slađane Slavković.

 


 

Časopis Bazar

Intervju Ivane Anđić – mart 2016

U novom broju časopisa Bazar predstavljen je holistički pristup koncepta Reci Da ŽIVOTU i teme radionica koje organizujemo svakog meseca.
U subotu 2. Aprila se bavimo Ljubavi i vezama na jednodnevnoj radionici po filozofiji Lujze Hej

ivana andjic coach bazar

Preuzmite.


 

Magazin Sensa

Intervju Ivane Anđić – mart 2016

Ivana Anđić u novom broju magazina Sensa otkriva kada je i zbog čega zavolela life coaching, šta je suština njenog programa Reci Da Životu, i ističe na koji način možemo iskoristiti snagu svojih misli i podstaći lični razvoj.

sensa-ivana

Preuzmite pressclipping.


Magazin Story
Intervju Ivane Anđić  12. Mart 2016.

U novom broju magazina Story dali smo odgovore na pitanje Kako privući idealnog partnera. Ovom kao i ostalim temama u vezi sa odnosima sa emotivnim partnerom, porodicom, prijateljima i poslovnim saradnicima, opširnije ćemo se baviti na predavanju i radionici Reci DA LJUBAVI I VEZAMA 28. Marta u hotelu Radisson Blu Old Mil.

Psihologija_347

Preuzmite pressclipping.


Žikina Šarenica RTS 1

Gostovanje Ivane Anđić – 28. Februar 2016.
 

Koncept RECI DA ŽIVOTU predstavljen je u kultnoj emisiji Žikina šarenica na Prvom program Radio televizije Srbije. Pogledajte zbog čega je čuveni voditelj Živorad Žika Nikolić podržao ovaj koncept koji se bazira na nizu predavanja i radionica utemeljenih na filozofiji Lujze Hej.


Stil Magazin Sudio B
Gostovanje Ivane Anđić – 27. Februar 2016.

U najdugotrajnijoj lifestyle emisiji na televizijskom nebu na našim prostorima, predstavili smo koncept Reci Da ŽIVOTU, čiji osnovni cilj je da ličnim razvojem obezbedimo sebi blagostanje u svim segmentima našeg života. Najavili smo predavanja i radionice na kojima ćemo tokom naredna četiri meseca učiti na koji način da uspostavimo, a potom ostvarimo sopstvene ciljeve da bismo posle toga uživali u srećnijem životu.


Grand Magazin Grand TV

 
Gostovanje Ivane Anđić – 25. Februar 2016.
 
Divna najava koncepta Reci Da Životu by Ivana Anđić i gostovanje kod sjajne voditeljke Maje Nenadić u Grand Magazinu.
 

Magazin Lepota i zdravlje

Decembar 2016. – Odgovori Ivane Anđić čitaocima

Uđimo u Novu godinu sa novom energijom i odlukom da učinimo nešto dobro za sebe. Da snagom sopstvenih misli učinimo srećnijim svoj život. U prazničnom broju magazina Lepota i zdravlje dali smo sugestije kako ispravno da se postavimo u nekim životnim situacijama koje nam se možda čine nerešivim. Za sve izazove pred koje nas život stavlja postoji rešenje, samo ga treba videti.  Potražite novu Lepotu i zdravlje na kioscima, pročitajte tekst o tome kako coach vidi ta rešenja i već ste napravili prvi korak na putu ka ličnom razvoju i srećnijem životu.